Sponsoring

  Wij van Team Velodroom zijn op zoek naar sponsors die ons willen ondersteunen in onze deelname aan de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Ons team, bestaande uit 4 ploegen, nam reeds 4 maal deel aan dit geweldige evenement.

  Elk van onze ploegen heeft als doel minstens €5500 in te zamelen, wat volledig ten goede komt aan Kom op tegen Kanker. Deze organisatie zet zich in om kanker te verzachten voor patiënten en hun naasten, verspreidt cruciale kankerinformatie en pleit voor een beter beleid. Met de steun van duizenden sympathisanten kunnen ze preventie en onderzoek bevorderen om kanker te bestrijden en te vermijden.

  Uw bedrijf kan een belangrijke rol spelen in deze inspanning. Door ons te sponsoren, krijgt u de kans om uw bedrijfsnaam te koppelen aan een waardevol initiatief. In ruil daarvoor bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden voor publiciteit via onze social media kanalen en tijdens onze activiteiten. Hieronder vindt u een oplijsting van de mogelijkheden.

  Met een totale inzameling van €74.000 tot nu toe, heeft Team Velodroom bewezen toegewijd te zijn aan het ondersteunen van Kom op tegen Kanker. Samen kunnen we een nog grotere impact maken en bijdragen aan het welzijn van degenen die getroffen zijn door kanker.

  Interesse om ons als bedrijf tijdens de 1000km voor Kom op tegen Kanker uit de wind te zetten?
  Dat kan via sponsoring!

  Wij bieden "sponsorpakketten op maat" aan van €50 tot €600.
  Laat uw gegevens achter en we bezorgen u graag de nodige informatie.